SM Alapítvány logó

»Csak az olvassa versemet, ki ismer engem, és szeret«

József Attila


 

Emléke szívünkben él!

Kovalik Krisztina 34 éves, egy életvidám ízig-vérig nő, akinél 6 éve diagnosztizálták a sclerosis multiplex betegséget, mely az orvostudomány jelenlegi állapota szerint gyógyíthatatlan. Krisztina állapotában a gyökeres változás, 2009 nyarán állt be, amikor kerekesszékbe került. Ekkor még dolgozott. Állapota folyamatosan romlik, de minden igyekezetével azon van, hogy javuljon. Sajnos családja jelenlegi helyzetében sem ápolni, sem gondját viselni nem tudja, így jelenleg az Irgalmas nővérek által fenntartott Szent Lujza Idősek Otthonában él, ahol a bentlakás költségeit, a rokkantnyugdíja fedezi. Egyéb gyógykezelésre anyagi fedezete nincs. Az egészségi állapotán javítani lehet, és Ő minden lehetőséget megragad, hogy így is legyen.

 


 

A ferencvárosi labdarúgók által felajánlott mezt Lisztes Krisztián adta át a nyertes adományozónak.
Krisztina is részt vett az átadáson, a támogatást a nevében is köszönjük. Reméljük hamarosan újabb jó hírekkel jelentkezhetünk.

 

              

 


 

A Krisztina részére befizetett adományokat külön kezeljük, ezért kérjük Krisztina támogatóit, hogy befizetéskor a közlemény rovatba tüntessék fel, hogy „Kovalik Krisztina támogatása”. 

Eszter a Facebookon     Ajánlott linkek