Scelosis multiplex
2009. július 16.

Kedves Támogató!


Régóta nem jelentkeztem, illetve nem számoltam be újabb fejleményekről, az állapotommal kapcsolatban.
Ennek egyik oka, hogy betörtek hozzám és elvitték a laptopomat, a már majdnem végleges naplófolytatással, a kínai út óta eltelt időszak eredményeivel.
Ezt most írom újból, bár valószínűleg nem lesz olyan részletes, de a főbb pontok gondolom így is átmennek majd.
Azt mindenesetre szeretném megosztani Önökkel/Veletek, hogy azóta is a már megszokott intenzitással és rendíthetetlen hittel teszem a dolgomat a gyógyulásom érdekében.
Ennek részeként szeretném elmesélni, hogy csodálatos eredményeket értem el! Ahogy azt január elsején, újévi fogadalomként előirányoztam, még idén megteszem az első lépéseimet. Hát ezt tulajdonképpen már február 26-án sikerült megtennem, amikor az állító gépben állva sikerült oldalra kilépnem egyenként a lábaimmal.
Ezt követte a rehabilitációm új része, vagyis az rtms kezelés (az agy mágneses stimulálása).
Ez egy egy hetes
kezelés-gyógytorna-masszázs-hangterápia, ami elég intenzív, de nagyon célratörő. Ennek részeként kettős korlát között kell sétálni, ahogy azt a honlapra feltett videón is látni lehet:

Már három ilyen héten vagyok túl, és remek eredmények születtek. Sikerült megmozdítani a lábaimat egymás felé és egymástól távolítva. Sőt a legutolsó után azt vettem észre, hogy ülő helyzetben sikerült megemelni a térdemet, és az érzések sokkal erősebbekké váltak a lábaimban.

Mindez persze „nem jöhetett volna létre” az Önök/a Ti támogatásotok nélkül, amit ezúton is szeretnék ismét megköszönni!

Ígérem az én elkötelezettségem továbbra is ugyanez marad, és minden újabb fejlődésről beszámolok majd!

Szeretettel:

Teszári Eszter